خارجی ستوده جشنواره قایق اژدها فوق العاده است

خارجی ستوده جشنواره قایق اژدها فوق العاده است

"من بسیار خوشحالم برای یادگیری منشاء جشنواره قایق اژدها، اما آنچه که واقعا باعث می شود من هیجان انگیز است که من می توانم یک چینی برنج از خدا ممنوع است Zongzi سنتی توسط خودم را. تجربه واقعا موجود شگفت انگیزی است، من آن را با اعضای خانواده من به اشتراک خواهد کرد و اجازه دهید آنها را دانستن بیشتر در مورد چین است. "سلمان گفت، او یک بیمار بیماری کلیوی از پاکستان می آید.

در جشنواره قایق اژدها، SHIJIAZHUANG کلیه بیمارستان بیماری برگزار شد فعالیت برای 37 نفر خود را از 13 کشور را به جشن این جشنواره سنتی چینی و اجازه دهید آنها را احساس جذابیت از فرهنگ سنتی چینی است.

در زیر برخی از تصاویر در مورد این فعالیت، اجازه دهید ما یک نگاه دارند با هم.
نگاه کن، دکتر، پرستار و بیماران در حال غذا خوردن Zongzi در بخش، آنها خیلی خوشحال هستند.

آنها در حال انتظار برای میزبان به آنها تصاویر بیشتر در مورد جشنواره قایق اژدها نشان می دهد.

در حال حاضر، این میزبان آنها را به اشتراک گذاری رویدادهای جالب بیشتر در مورد جشنواره قایق اژدها

در نهایت، آنها شروع به خوردن Zongzi که توسط خود ساخته شده است. خیلی خوشحال!

تاریخ انتشار : شنبه 30 خرداد 1394 | نظرات ()